Despre noi

Specialisti prietenosi – Gata sa iti sara in ajutor!

Seminee-Expert – suntem o echipa tanara si dedicata, dornica de a va ajuta de fiecare data cand aveti nevoie.

Achizitionarea unui cos de fum sau a unui semineu este una serioasa, cu impact direct asupra confortului si sigurantei proprii, motiv pentru care este nevoie de fiecare data de consultarea unui specialist in domeniu, corect informat, capabil sa va ofere sfaturi din experienta care sa tina cont si de toate cerintele clientului.

In functie de dorintele si preferintele dumneavoastra, specialistii Seminee Expert va vor prezenta cele mai bune variante si oferte din domeniu si va ajuta sa aveti acasa exact ceea ce ati visat.

Experienta isi spune cuvantul
Suntem pe piata de mai bine de 20 de ani, iar asta ne-a ajutat sa prindem experienta necesara pentru a ajuta orice tip de client, indiferent de cerintele si viziunile acestuia.

Toate produsele noastre se situeaza pe primele trepte in ceea ce priveste calitatea, iar experienta noastra creste in fiecare zi, datorita pregatirilor tehnice pe care le organizam atat in tara cat si in strainatate, pentru a putea veni in fata clientilor cu cele mai noi si calitative produse, dar si cu cele mai performante si eficiente metode de montare si intretinere a cosurilor de fum. Pe toata durata garantiei, intre 2 si 30 de ani, personalul nostru calificat ofera mentenanta pentru toate lucrarile realizate.

Depozitul nostru central se afla in Bragadiru, la doar 25 de km de Bucuresti. Aici stocam stocurile de cosuri ceramice, cosuri de fum si focare, motiv pentru care clientul va putea sa intre imediat in posesia produselor dorite, fara a fi nevoie sa astepte o lunga perioada de timp.

Avem parteneri in toata tara, motiv pentru care produsele noastre sunt disponibile si in depozite aflate in Cluj, Baia Mare, Pitesti, Sibiu, Iasi, Bacau, Bucuresti, Constanta si Craiova.

Toti partenerii nostri sunt atent alesi. Fiecare dintre acestia au experienta in domeniu de peste 20 de ani si participa constant la cursuri de perfectionare in marile fabrici de profil

TOP